3-4 år • Rytmik & bevægelse

15 aug

15.08.2017, 16:00 til 16:50
13 tirsdage
Starter uge 33. Slutter uge 46. Efterårsferie uge 42.
Musikhold • Tirsdage kl. 16:00-16:50

Tag din far, mor eller bedsteforældre med til Rytmik & bevægelse. Vi skal spille, lege og synge så gulvet gynger!

Til Rytmik & bevægelse går du sammen med din voksne på opdagelse i musikkens univers. Vi skal tromme, lege, danse, hoppe og synge en masse gode sange. Vi skal blive gode til at lytte til musikken og til hinanden – og vigtigst af alt skal vi have det sjovt!
Rytmik & bevægelse er en musikalsk kickstarter! De mange sange, I lærer på holdet, giver inspiration til at fortsætte de hyggelige, musikalske stunder sammen hjemme i stuen.
På holdet for børn mellem 3-4 år har vi fokus på musikalitet, fantasi, sprog, sanselighed, opmærksomhed og kropsbevidsthed gennem varierede rytme- og bevægelseslege. Der betales pr. deltagende barn. Forældre betaler ikke for at deltage. Der kan max. tilmeldes to børn pr. voksen.

Underviser: Gerd Svenningsen, musiklærer med fokus på rytmisk musik, klaver, saxofon, rytmik og sammenspil

Klik for vejledning til elektronisk tilmelding
Læs de generelle oplysninger inden tilmelding.