6-9 år • Op på stikkerne (begyndere)

• Foto: Tryggvi Gudmundsson
17 aug

17.08.2017, 16:00 til 16:50
13 torsdage
Starter uge 33. Slutter uge 46. Efterårsferie uge 42.
Musikhold • Torsdage kl. 16:00-16:50

Drømmer du om at blive trommeslager,

eller synes du bare, det er sjovt at slå forskellige rytmer på spisebordet derhjemme? Så se her! Vi starter med én tromme hver, hvor vi afprøver teknikker som enkelt-slag, dobbelt-slag, paradiddler og hvirvler. Vi laver sjove rytmer og leger med improvisation og efterligninger. Vi spiller på trommesæt, congas, bongotrommer og meget andet slagtøj.
Afslutningskoncert. I slutningen af sæsonen viser vi, hvad vi har lært! Sæt allerede nu kryds i kalenderen fredag den 17. november kl. 17.00. Her er familie og venner traditionen tro inviteret til en stor fælleskoncert med alle husets musikhold.
Psst! Hvis du har deltaget i ”Op på stikkerne” i en tidligere sæson, bør du tilmelde dig ”Op på stikkerne – øvede”. Hør evt. Carlos på holdet.

Underviser: Carlos Pérez, trombonist og percussionist

Klik for vejledning til elektronisk tilmelding
Læs de generelle oplysninger inden tilmelding.