9-11 år • Sammenspil/Rotation (begyndere) (Venteliste)

• Foto: Tryggvi Gudmundsson
16 aug

16.08.2017, 16:00 til 16:50
13 onsdage
Starter uge 33. Slutter uge 46. Efterårsferie uge 42.
Musikhold • Onsdage kl. 16:00-16:50

Begynderhold. Prøv kræfter med musikken og find det instrument, der passer til dig!

Har du lyst til at spille i band? Dette er holdet til dig, der brænder for at spille et instrument og har lyst til at spille sammen med andre. Vi tager i høj grad udgangspunkt i gruppens ønsker og evner. Måske skal vi spille rock, pop eller reggae? I sidste ende er det vigtigste, at stemningen er god, og vi har et fedt groove.
På sammenspilsholdet får du mulighed for at udvikle dig på dit instrument. Samtidig lægger vi vægt på, at vi lærer at spille sammen og lytte til hinanden. Hvem ved, det kan være, at vi kan lave en optagelse, så du kan spille bandets musik for dine venner.
Afslutningskoncert. I slutningen af sæsonen viser vi, hvad vi har lært! Sæt allerede nu kryds i kalenderen fredag den 17. november kl. 17.00. Her er familie og venner traditionen tro inviteret til en stor fælleskoncert med alle husets musikhold.

Underviser: Andreas Bang Bødker, musiker

Klik for vejledning til elektronisk tilmelding
Læs de generelle oplysninger inden tilmelding.