Fra 10 år • Musikproduktion

16 aug

16.08.2017, 16:00 til 16:50
13 onsdage
Starter uge 33. Slutter uge 46. Efterårsferie uge 42.
Musikhold • Onsdage kl. 16.00-17.25

Dette er holdet til alle unge musikere, der drømmer om at producere og indspille deres egen musik

Sammen med andre musikere lærer du at producere musik på computeren. Der er både plads til dig, der udelukkende vil arbejde med elektronisk musik og til dig, der gerne vil indspille sang/rap/guitar eller andet. På holdet har vi fokus på beat, tempo, taktart og stil. Vi arbejder med akkorder, harmonisk forståelse, melodik og stemmeføring. Når vi mixer, bruger vi effekt-plugins og automatisering. Derudover øver vi mikrofonteknik og andre vigtige teknikker inden for musikproduktion. I efteråret lærer vi at producere, og i foråret laver vi små musikproduktioner – muligvis i samarbejde med børnekulturhusets filmværksted og teaterhold.
Du arbejder løbende på din egen musik. I slutningen af sæsonen viser du dit produkt til musikholdenes fælles afslutningskoncert fredag den 18. november kl. 17.00. Her har du mulighed for at vise familie og venner, hvad du har arbejdet på.

Underviser: Mathias Brok. Komponist, musiker og filmklipper

Klik for vejledning til elektronisk tilmelding
Læs de generelle oplysninger inden tilmelding.