Amager Børnemusik-festival

Hvert år står uge 7 i musikkens tegn.

Uge 7 er på Amager = Børnemusikfestival. Vi og gode kolleger på biblioteker og i andre kulturhuse arbejder på at skabe en festival, der præsenterer mange forskellige genrer og koncerter for børn og deres voksne. Noget er smalt; som når 30 personer lytter og lærer at danse folkedans i Børnekulturhuset, noget bredt; som når Wafande gæster Amager Bio og 600 glade børn og voksne synger med på hits og bliver opdraget i kunsten at gå til koncert. Udover koncerter holder vi musikworkshops for alle aldre, så store og små både får lejlighed til at lytte, prøve selv at spille, eksperimentere og danse. Målgruppen er børn i alle aldre og deres voksne.

I 2021 har vi masser af spændende ny musik for de allermindste til de lidt større ører. På grund af Covid-19 foregår det hele online. Det bliver nyt, sjovt og kreativt og vi glæder os til at rocke sammen i stuerne. Du kan se Børnekulturhusets arrangementer i oversigten 'Det sker'. Tjek hele programmet ud nederst på siden.

Amager Børneteater Festival arrangeres af Kultur S (kulturhuse og biblioteker i 2300 S) og den selvejende institution Teater Zebu. Finansieringen er primært fundraising i både offentlige puljer og hos private fonde og en delvis egenfinansiering fra de medvirkende kulturinstitutioner. I 2021 er vi blandt andet støttet af Amager Øst Lokaludvalg, Amager Vest Lokaludvalg, Statens Kunstfond og A.P. Møller Fonden.

Følg Amager Børnemusikfestival på facebook hvor de deltagende institutioner udover festivalprogrammet også reklamerer for relevante koncerter og workshops resten af året.