Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Breakdance begynder (1. kl +)

I breakdance handler det om, at turde være sig selv og finde frem til et personligt danseudtryk.

Holdinstruktør: Mikael Santana, Danser  

På begynderholdene handler det mest om at lære alle de basale ting ved breakdance og om at opdage, at man faktisk godt kan en hel masse. Vores underviser Mikael er en af Danmarks bedste – både til break og børn.

Breakdance opstod i 1970’ernes USA. I dag er dansen et globalt fænomen. Udtrykket i dansen kommer ved, at den enkelte b-boy og b-girl sammensætter de fire elementer – toprock, downrock, powermoves, freezes – på sin egen måde. Derfor handler dansen også om at turde være sig selv og finde frem til sit eget udtryk.

I børnekulturhuset oplever vi stor interesse for at breake, og har efterhånden nogle super dygtige store børn. Derfor holder vi af og til et breakbattle, hvor børnene i kendte rammer kan prøve at deltage i en ægte breakdancekonkurrence – og selvfølgelig blive motiverede af at se de større børn og dygtige voksne fra miljøet.