Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

Læs mere på kk.dk/corona

KreaCamp

En uge med kreativitet, sjov, fordybelse og leg i skolernes sommerferie.

Siden sommeren 2016 har vi afholdt KreaCamp i Børnekulturhuset. En flok kreative børn bruger en uge af deres sommerferie på at male, synge, lege, danse, finde på, bygge og meget mere. Alt sammen i samarbejde med professionelle kunstnere som Maria Lau Krogh (billedkunstner), Jeanette Frederiksen (musiker, sanger og komponist), Signe Thomsen (skuespiller og gøgler), Mikael Santana (danser/breakdanser) og Nunu Catarina Pedersen (danser).

Børnene vælger på forhånd, hvilket af årets udbudte hold de gerne vil deltage på. Det kan for eksempel være billedværkstedshold, teaterhold, dansehold eller musikhold.

Billedværkstedforløbet arbejder med at lukke op for kreativiteten. Der er blevet arbejdet med skulptur og form og andre kunstneriske udtryksformer. Hvert barn har fremstillet for eksempel skulpturer ud fra spændende materialer, bygge-tips og udfordringer.
På musikforløbet er der blevet arbejdet kreativt med sangstemmen og med at skabe egen musik. Børnene har udforsket deres egne stemmer og oplevet hvilken rolle kroppen spiller, når man laver musik og sang. Der er også leget med improvisation og sangskrivning.
På teaterforløbet har det handlet om at være fysisk og udtrykke sig med bevægelse/krop. Vi har opfundet og afprøvet stærke scener, historier og karakterer. Fokus har været på at skabe særlige stemninger, nærvær og energi på scenen.
På danseforløbet er der blevet arbejdet med krop, nærvær og det personlige udtryk. Vi har sammen udforsket kroppens udfoldelsesmuligheder og oplevet hvor meget kroppen egentlig kan i mødet med musik.

Ud over aktiviteterne i de forskellige workshops byder ugen på masser af fælles aktiviteter, leg og hygge på tværs. I slutningen af ugen præsenteres det vi har arbejdet med for forældre, bedsteforældre, søskende og venner.

I 2020 gør vi det igen - se her for mere info, billet osv