Kulturen er online

Her kan du se en liste med forskellige online tilbud fra landets kulturinstitutioner

Selvom Børnekulturhus Ama'r og landets andre kulturinstitutioner er lukket, er der stadig masser af tilbud du kan dykke ned i. 

Du kan tage på virtuelt besøg på museerne, være kreativ med hjælp fra Danmarks kunstnere, dyrke yoga med Motor Mille, tjekke alle videoerne i den elektroniske musikskole ud, få læst historier af forfattere og komikere og alt muligt mere. Her samler vi alle de links som vi tænker kan fungere for børn i forskellige aldre. Tag et kig - og kender i et godt link, der skal med på listen, så send os en mail på bornekulturhusamar@kk.dk, så vi kan dele det med endnu flere børnefamilier. Alle aktiviteter listet er gratis. 

Online kulturtilbud 

Copenhagen Contemporary har kreative aktiviteter på deres Facebook - alle børn kan lige nu være med i en konkurrence om at få deres kunstværk på næste års årskort. Du kan finde deres Facebbok side her: https://www.facebook.com/cc.copenhagencontemporary/.

De kodende pirater, Coding Pirates har masser af aktiviteter af forskellige slags. Som kodemestre har de helt styr på onlinefællesskaber. Hop for eksempel ombord på deres piratskib her: https://piratskibet.dk/, eller kast dig ud i seriøs nørderi med Skæv Strøm her: https://www.youtube.com/c/Sk%C3%A6vStr%C3%B8m/featured. Du kan finde alle aktiviteterne med Coding Pirates her: https://codingpirates.dk/oversigt-her-er-alle-online-aktiviteterne-til-boern-og-unge/.

Billedskolen i Tvillingehallen har lagt tegneopgaver ud til fri afbenyttelse: http://www.billedskolen.kk.dk/ny/wp-content/uploads/2018/02/Pdf-alle-opgeverne.pdf. Du kan også downloade Husk Mit Navns corona-værk til at farvelægge: https://huskmitnavn.dk/collections/all/products/a1, eller blive nostalgisk med kreationer af Jørgen Clevinhttps://www.youtube.com/watch?v=3R5iTZpZ8yA.

Naturfamilier.dk giver mange gode ideer og tips til sjove måder at udforske naturen på, især her i foråret hvor alt spirer. Find dem her: https://www.naturfamilier.dk/inspiration/forar/

Mellem hjemmeskole, for meget netflix og stive led kan det være svært at få gang i kroppen. Det har Motor Mille heldigvis en løsning på. På Ramasjang kan du finde flere videor hvor Motor Mille er yogainstruktør. Skynd dig ind og få strækket ryggen her: https://www.dr.dk/drtv/episode/ramasjang-yoga-med-motor-mille_-soeroeverhilsen_178152.

Museum Jorn ved bare noget om Asger Jorn! Udforsk Jorns univers og kast dig ud i kunst udenfor stregerne. Museum Jorn har nemlig lavet en masse videoer hvor store og små kan afprøve tegnemetoder fra et 'Jornsk perspektiv'. Find dem her: https://100xjorn.dk/alle-eksperimenter/.

ARKEN byder også velkommen til at udforske kunsten hjemmefra. De fokuserer på forbindelsen mellem kunst og dyr. Interesseret? Det tror vi vidst nok! Find dem her: https://www.alenesammen.dk/osogdeandredyr.

Under Amager Børneteaterfestival havde vi i år besøg af Andre Andersen og hans gyser-forestilling 'Abehånden'. Så du den ikke til årets festival, så har du muligheden nu. Find hele forestilling her: https://www.andreandersen.info/onlineversion-abehanden. Men være på vagt! Den er ikke for sarte sjæle..