Lyslevende December

En kavalkade af lyslevende december-oplevelser for byens skoleklasser og børnefamilier

2020 er året, hvor traditioner må finde nye formater – og det gælder også den sanselige og eventyrlige vandring 24 hemmeligheder, arrangeret af ZeBU og Børnekulturhus Ama’r. Dette år har vi valgt at erstatte den traditionsrige julevandring med en ny begivenhed, nemlig 'Lyslevende December', der inviterer byens skoler og børnefamilier indenfor til teater, koncerter og værksteder i trygge rammer fra 26. november til 13. december. Og helt indtil d. 24. december byder vi på fire lysende adventsoverraskelser i vinduerne omkring Børnekulturhus Ama'r og ZeBU.

Teater 
26. og 28. november: JUHU det er regnvejr af Teater Baglandet
4.-6. december: Frederik af AniMaNi
7.-9. december: Lods Hans af HeatBeat Group
11.-13. december: Farvel Hr. Muffin af Røde Heste / Refleksion

Koncerter
29. november: Folkemusik af Svøbsk
30. november: Jazzkoncert af Ohn Dohn Dehn
1. og 2. december: Tidsrøver af Paul Banks og Charlotte Halberg
3. december: Ond børnemusik af De onde

Udover forestillinger og koncerter kan byens skoleklasser i hverdagene lade kreativiteten flyde i det magiske juleværksted med billedkunstner Maria Lau Krogh ved roret. 

Midt i vintermørket lyser de skiftende advents-vinduer op og spreder glæde og varme på Ama'r. De fem vinduer skifter hver fredag op til advent og kan opleves udefra hos både ZeBU og Børnekulturhus Ama'r hele december, så hold godt øje når I kommer forbi. Udstillingerne bliver skabt af de fire kunstnere Maria Lau Krogh, Filippa Berglund, Annika Nilsson og duoen Sarah Cederstrand og Anette Asp Christensen. 

Du kan se alle weekendarrangementer i oversigten Det sker og danne dig et overblik over skoleaktiviteter på her

Lyslevende December arrangeres af Børnekulturhus Ama'r og ZeBU og er støttet af Amager Øst LokaludvalgAmager Vest LokaludvalgBUPL og A.P. Møller Fonden