Moderne dans (4-6 år)

Danseundervisning i børnehøjde

Holdinstruktør: Marianna Minasova, Danser

Undervisningen i Moderne Dans er en kombination af fantasi, kreativitet og læring. Vi øver os i at fortælle historier med kroppen til musik.  Vi arbejder med smidighed og bevægelighed i kroppen, samarbejde, improvisation og fortolkning. Gennem dansen trænes også rytme og musikalitet. Moderne Dans er at kunne lade kroppen udtrykke sig i rummet, så vi udforsker og finder på forskellige måder at bevæge sig på sammen og hver især.

Undervisningen har en fast struktur, som sikrer ro på holdet og lærer børnene at indgå i et positivt dansefællesskab med hinanden og underviseren.

Bemærk at voksne ikke er velkomne i dansesalen mens der undervises, så dit barn skal være tryg ved at være til undervisning uden en voksen.