Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Moderne dans - øvede (4. kl +)

Holdet er for børn, der tidligere har danset moderne dans – hos os eller andre steder.

Holdinstruktør: Marianna Minasova, Danser

Undervisningen i Moderne Dans er en kombination af fantasi, kreativitet og læring. Moderne Dans er at kunne lade kroppen udtrykke sig i rummet, så vi udforsker og finder på forskellige måder at bevæge os på sammen og hver især. Vi arbejder med smidighed og bevægelighed i kroppen, samarbejde, improvisation og fortolkning. Gennem dansen trænes også rytme og musikalitet.

På holdet for øvede er undervisningen tilrettelagt så hver enkelt og gruppen i fællesskab udvikler sig i dansen. Det foregår med en blanding af teknikøvelser, nye bevægelser, koreografier og undersøgelser af dans som improvisation og fortolkning. Børnene er i højere grad medskabere af koreografier og laver i samarbejde med hinanden deres egne små danse-fortællinger.

Undervisningen har en fast struktur, som sikrer ro på holdet og lærer børnene at indgå i et positivt dansefællesskab med hinanden og underviseren.