Musik / familieJam 4-6 år (med voksen)

En musikaktivitet for hele familien.

Holdinstruktør: Musiker Laila Menia

Musik/FamilieJam er en musikalsk Kickstarter. Vi skal spille, lege og synge så gulvet gynger! – dette er holdet, hvor du kan tage din far, mor eller bedsteforælder med til musik.

Kan mor et par greb på guitaren eller har far spillet i skoleband i sine unge dage, så er det fedt, men holdet kræver ikke, at man har spillet før – hverken for de voksnes eller for børnenes vedkomne. Eneste krav er lysten til at spille/synge sammen med andre børn og voksne.

I Børnekulturhusets musikkælder skal vi sammen på opdagelse i musikkens univers. Der vil være mulighed for at prøve rigtige sammenspilsinstrumenter (trommesæt, el-guitar, el-bas, klaver og sanganlæg mm), men vi skal også lege med rytmer og synge sange. Og vi skal blive gode til at lytte til musikken og til hinanden - men vigtigst - vi skal have det sjovt!