Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Tegning (4. kl.+)

Det 'Store Tegnehold' er for de let øvede elever.

Underviser : Roar Lerche, illustrator

De første gange af forløbet vil udelukkende foregå analogt, med bly og tusch. Her vil vi arbejde med skitsering, lære at planlægge en tegning og arbejde med tegneteknik og perspektiv. 

Herefter vil en stor del af elevernes arbejde foregå med iPads og digital tegning. Dette vil ske i det professionelle tegneprogram ProCreate, hvilket er en af verdens fedeste tegneApps. Vi vil kigge på digitale tegninger lavet til film, spil og tegneserier og lade os inspirere af disse. Løbende vil eleverne lære programmets mange værktøjer og vil i løbet af forløbets første halvdel skulle planlægge et større projekt. I projektet vil eleverne skulle arbejde fokuseret med en enkelt tegning med stor detaljerigdom og i A2 plakat-størrelse. Til slut printer vi plakaterne, så de kan få deres værk med hjem til væggen. 

På dette hold får børn med passion for skøre påfund muligheden for, at få udlevet deres ideer og videreudvikle sig til noget mere. Øvelser vil vi altid lave i starten af timen, mens resten af timen vil foregå som mere fri tegning med grundig vejledning. På denne måde kan hver enkelt elev udvikle sig i sit eget fantastiske univers.