Åbent værksted i Kristi Himmelfartsferien: Perler af papir

Kom til papir-smykke workshop i Kristi Himmelfartsferien, hvor vi skal lave perler af papir! Alle børn og voksne kan være med.

Vi skal arbejder med elementer af pap-mache, papirsperler der rulles og papir-pulp perler. Alle børn og voksne kan være med.

Vi laver det samme alle 3 dage i Kristi Himmelfarts ferien – så hvis du vil øve dig og blive rigtig god og grundig – så kan du komme flere dage.

Stine Munck styrer værkstedet og de mange papir-produktioner.

Entre 40 kr. for børn og 40 kr. for voksne

Åbent værksted i Børnekulturhuset er drop-in aktiviteter, hvor man betaler ved indgang til aktiviteten.
Værkstedet er åbent fra kl. 10-14 og 'værkstedsføreren' er altid en uddannet kunstner, arkitekt, scenograf eller designer.

Det koster 40 kr. pr. person – man betaler for både børn og voksne, som deltager i værkstedet. Børn skal være ifølge med en voksen.

Vi forventer at voksne tager ansvar for deres børn, mens de er i Børnekulturhuset. Når man er hos os, laver man aktiviteter sammen.

Billede
Papirsperler