Des Madeleines Dans La Galaxie

Det puster, pusler og skramler når det franske musik-kollektiv Spat Sonore inviterer publikum ind i kredsen af hjemmebyggede instrumenter.

“Des Madeleines dans la Galaxie” er en rejse gennem et univers af kobber og blæseinstrumenter. Trompeter, tubaer og tromboner genkalder sig en verden af ​​vidunderlige lyde gennem et ejendommeligt sammenfiltring af piber og rør, der omkranser publikum i en slags klangfuld iglo. Publikum, der ligger på bløde puder, vil høre masser af luft, underjordiske jungler, boblende oceaner, eksotiske øer og en fjern og mystisk melodi. 

Forestillingen er en del af den årlige BIG BANG festival hvor vi over to dage fylder Musiktorvet, Amager Bio, BETA og Børnekulturhus Ama’r med fantastiske musikforestillinger, installationer, koncerter og workshops. Vi kalder den en festival for eventyrlystne ører og håber på at i har lyst til at gå på opdagelse i noget af alt det andet skønne vi præsenterer i løbet af weekenden. 

Spat'Sonore er et musikerkollektiv fra Frankrig, bestående af Nicolas Chedmail, Elsa Birgé, Joris Rühl, Christelle Séry, Roméo Monteiro

Fra 6 år

Varighed 30 minutter

Kontakt

BIG BANG Festival, BETA

Del med