Lydkompasset

En elektroakustisk interaktiv forestilling for børn fra 4 år

Lydkompasset er en elektroakustisk teateroplevelse for de 4-8 årige. Med en personlig højtaler tæt på kroppen, føres børnene på en lytterejse tilbage i farmors minder hvor katte leger fangeleg mellem børnene, luftpandekager flyver rundt i rummet, stemmer fra fortiden stikker af, og vi må ud på havet, ind i hekseskoven, og helt tilbage til stilheden før vi finder ud af, at minderne er inde i os selv, og vi ikke skal være bange for at sætte dem fri.

OBS!! Grundet forestillingens brug af 'personlige højtalere' gælder en billet til 70 kr for 1 til 2 børn + 1 voksen, der sidder sammen i en lille gruppe og deler en højtaler. Er I to voksne og to børn bør I købe 2 'sæt' billetter da det giver den bedste oplevelse hvis hvert barn har mulighed for at side med en højtaler. 

Der er plads til 24 par pr. forestilling så vent ikke for længe med at købe billet.

Forestillingen er en del af den årlige BIG BANG festival hvor vi over to dage fylder Musiktorvet, Amager Bio, BETA og Børnekulturhus Ama’r med fantastiske musikforestillinger, installationer, koncerter og workshops. Vi kalder den en festival for eventyrlystne ører og håber på at i har lyst til at gå på opdagelse i noget af alt det andet skønne vi præsenterer i løbet af weekenden.

Medvirkende:
Ane Østergaard, Kirsten Østergaard Pallesen

Producent: Østerlyd
Komponist: Ane Østergaard og Kirsten Østergaard Pallesen
Dramatiker, forfatter: Kirsten Østergaard Pallesen, Ane Østergaard
Koncept: Kirsten Østergaard Pallesen
Koncept: Ane Østergaard
Instruktør: Gertrud Exner
Konsulent: Signe Østergaard Pallesen
Andet: Søren La Cour
Lysdesigner: Amalie Fabricius-Steen

Aldersgruppe mellem 4 år og 8 år

Varighed
40 minutter

Kontakt

BIG BANG Festival, Amager Bio

Del med