mellem skygger og lys - forestilling

Oplev et nykomponeret værk for 2 performere , cello og kontrabas i installationen 'mellem skygger og lys', skabt særligt til Børnekulturhus Ama'r og BIG BANG festival

Hvad er et instrument, og hvad er musik egentlig?

Kan du spille på gamle tekander, riste, tallerkener og kopper med bestik? I mulighedsrummet er der 8 installationer med ting i metal, der venter på at blive afprøvet. Er det instrumenter eller måske noget andet. Hvad kan der findes mellem skygger og lys?

"mellem skygger og lys" er en permanent installation, hvor både børn og voksne kan få lov til at skabe musik i rummet. Det er også en 20 minutter lang forestilling, der kan opleves søndag den 21. august klokken 11.30 og 14.30. Værket er komponeret for 2 performere, cellist, kontrabassist og stemmer.

Værket er skrevet til Børnekulturhus Ama'r og BIG BANG festival og opføres for allerførste gang.

Fra 5 - 99 år

Medvirkende og musikere:

Ensemble Krumbuktus: Anne Eisensee, Julius Ditlevsen, Johannes Vaht og Alexandra Hallén

Komponist og iscenesættelse: Alexandra Hallén

BIG BANG Festival, Børnekulturhus Ama'r