PAKMAN

Kom ombord på PAKMANs lille lastbil og oplev et rytmisk cirkus.

Mød PAKMAN, der lever hurtigere end en mus kan klikke. Han kører rundt i landet for at levere pakker – altid præcis til tiden. 1 pakke, 2 formularer, 3 frimærker, 6 autografer, 450 gange om dagen, 159.750 pakker om året og til gengæld 10 feriedage. PAKMAN er den usynlige mand i vores virtuelle økonomi. 

PAKMAN er en duel mellem rytmerne fra jongløren Stijn Grupping og trommeslageren Frederik Meulyzer. Sammen udforsker de 'vores' tids hastværk. Hvordan virker denne pålagte hastighed modsat vores naturlige rytmer som vejrtrækning og hjerteslag? Stijn og Frederik lader rytmerne fra deres hoppende bolde og trommer gå i dialog, harmonere og støde sammen.

PAKMAN spiller 6 gange i løbet af festivalen og foregår inde i en lastbil, hvor 25 tilskuere af gangen kan komme ombord til en intens live musikoplevelse.

Forestillingen er en del af den årlige BIG BANG festival hvor vi over to dage fylder Musiktorvet, Amager Bio, BETA og Børnekulturhus Ama’r med fantastiske musikforestillinger, installationer, koncerter og workshops. Vi kalder den en festival for eventyrlystne ører og håber på at i har lyst til at gå på opdagelse i noget af alt det andet skønne vi præsenterer i løbet af weekenden. Se mere på Børnekulturhus Ama’rs hjemmeside www.bornekulturhusamar.kk.dk

Fra 5 år.

Varighed: 35 minutter

Skabt af: Stijn Grupping, Frederik Meulyzer og Ine Van Baelen 

Medvirkende: Stijn Grupping og Frederik Meulyzer 
Scenografi: Reinout Hiel
Koreografi: Karolien Verlinden
Kostumer: Linse Van Gool
Grafisk design: Vildana Memic
Management: Klein Verzet koproduktion: Theater op de Markt og Miramiro

Kontakt

BIG BANG Festival, Musiktorvet

Del med