Vil du være frivillig til årets BIG BANG festival?

Så er det igen tid til Big Bang festival og Børnekulturhus Ama’r har brug for din hjælp!

Børnekulturhus Ama’r holder BIG BANG festival d. 20. og 21. August og vi glæder os til igen i år at lade tonerne flyde gennem Amager. Vi fylder Kulturhuset, Musiktorvet og salene i Amager Bio, BETA og Teater ZeBU med fantastisk musik, lydinstallationer og gode oplevelser for børn og deres voksne.

Kunne tænke dig at være med til at skabe nogle skønne musik-dage for byens børn og familier? Og har du masser af gåpåmod og et muntert humør? Så er det måske lige dig vi står og har brug for.

Vi mangler frivillige medarbejdere, der har lyst til at give en hånd med de praktiske opgaver til årets festival. Alle de frivillige opgaver er samlet i vagter a 4 timer, som ligger i tidsrummet kl. 08.00-19.00, d. 20. og 21. august.

Som frivillig vil du få mad og drikke, en t-shirt samt muligheden for at opleve festivalens forskellige koncerter og events

På BIG BANG Festivalen vil vi gøre alt for at du får en god oplevelse som frivillige hos os. Du vil være en vigtig del af festivalens DNA, og vi sætter stor pris på du vil bruge din tid på at støtte op om festivalen.

Alle vagter og mere inf er at finde på hjemmesiden: www.ivolunteer.dk

Tjek hjemmesiden ud og tilmeld dig iVolunteer, hvis du har lyst til at hjælpe med til Big bang festival 2022

Big Bang Festival, Musiktorvet

Del med