Caféaften med koncert og fællesspisning

Nyd jeres fredag aften med musik og mad

Vi genoptager vores skønne caféaften-koncept med familiekoncert og fællesspisning!

Kl. 17: Koncert med Papa Kotji
Kl. 18: Fællesspisning med mad fra Ishtar

Om bandet:

Papa Kotji præsenterer: Django – en sand historie!

Kom med på en veloplagt udflugt med sigøjnerjazz trioen Papa Kotji, når de med fuld fart i mol, fortolker den fantastiske historie om den geniale og stilskabende mesterguitarist, Django Reinhardt. Django Reinhardt kunne spille så hurtigt, at hans fingre de brændte. Og du skal også være med, så husk at medbringe din luftguitar. Men pas nu på du ikke spiller så hurtigt, at dine fingre smelter!!

Papa Kotji er en stærkt sammentømret trio, der siden 2014 har turneret med deres koncertfortælling om Django i både Sverige og Danmark. I 2018 udgav Papa Kotji LP’en Macho Drom, som betyder ‘en herre god rejse’ – kom med på sådan én, når Papa Kotji spiller koncert!

Medvirkende:
Jesper Lund Jakobsen - basbalajka og fortælling