Cecilie Strange Kvartet på Musiktorvet

Børnekulturhus Ama'r fejrer sommeren og årets Copenhagen Jazz Festival med 3 dages udendørs jazz (- og det der ligner) for hele familien på Musiktorvet. Så tag familien under armen og kom forbi til fed musik!

Koncerten foregår på Musiktorvet, som er det officielle navn på den overdækkede plads tæt ved vores hus på Øresundsvej, så der er tørvejrsgaranti selvom vi er udendørs.

Cecilie Strange spiller tenorsax og gæster Musiktorvet med sine egne kompositioner og en fantastisk kvartet bestående af Peter Rosendal på piano, AC på bas og Jakob Høyer på trommer. Stilen er nordisk, eftertænksom - så vi er ikke som sådan ude i en egentlig børnejazz-koncert, men derimod fantastisk musik for alle - store som små - der har lyst til at opleve original, nykomponeret og velspillet musik.

Cecilie Strange er yderst produktiv; i 2020 udgav hun albummet Blue og i 2021 albummet BLIKAN - begge til utrolig fine anmeldelser. Hun er desuden nomineret til dette års Carl-pris for sine kompositioner.

”… Musikalsk befinder hun sig i et nordisk inspireret univers, hvor det ikke handler om at være cool. Der er til gengæld masser af varme og intensitet i Cecilie Stranges dejligt sikre saxofontone. Stemningen er blå og håbefuldt vemodig. Derfor er Blue også en af den slags plader, der ofte vil finde vej til pladespilleren. En plade der byder indenfor til eftertænksomme stunder.” (Niels Overgård // JAZZNYT.COM)

Børnekulturhus Ama'r

Børnekulturhus Ama´r