Egyptisk lørdagsværksted m. Maria Lau Krogh

Åbent værksted med billedkunstner Maria Lau Krogh

Kom med tilbage til det gamle Egypten fuld af Pyramider, hieroglyffer, Faraoer, Tutankhamon, Nefertiti, Solguden Ra, Anubis og meget mere.

Billedkunstner Maria Lau Krogh lukker lørdagsværkstedet op for 3D billedskabelse med guld, mønstre og guder. Der vil være masser af inspiration, collagebilleder og materialer.

---

Lørdagsværksted i Børnekulturhuset er drop-in aktiviteter, hvor man betaler ved indgang til aktiviteten.
Værkstedet er åbent fra kl. 10-14.30 og 'værkstedsføreren' er altid en uddannet kunstner, arkitekt, scenograf eller designer.

Det koster 40 kr. pr. person – man betaler for både børn og voksne, som deltager i værkstedet. Børn skal være ifølge med en voksen.

Vi forventer at voksne tager ansvar for deres børn, mens de er i Børnekulturhuset. Når man er hos os, laver man aktiviteter sammen.

Børnekulturhus Ama´r

Øresundsvej 8B