Københavns Kommunes logo

Farv papir med vand, farver og planter: Kunstworkshop med scenograf Annika Nilsson

Amager Børneteaterfestival inviterer til workshop med fokus på leg med farver, vand og planter, hvor du farver dit eget flotte papir

Kom med i værkstedet og se, hvad der sker! Med inspiration fra årstidens planter og vandets bevægelser i store vandkar med spejle og farvedryp, leger vi med mødet mellem planter, farver og materialer. Vi skaber flotte mønstre af flowformer, som vi derefter henter op på papir, tørrer og får med hjem.

Til workshoppen vil der på udvalgte tidspunkter være live saxofonmusik.

16. og 17. okt. i Børnekulturhus Ama’r
22. okt. i Kulturhuset Islands Brygge
Kl. 10 - 15
For alle aldre
Drop in
40 kr. / Gratis med teaterbillet
Scenograf Annika Nilsson og musiker Sven Meinild

En del af Amager Børneteaterfestival 2023:

Amager Børneteaterfestival sætter scenen for en sprudlende efterårsferie med alt fra dukketeater, gøgl og nycirkus til danseteater, kunstworkshops og fællesspisning. Oplev teater fra nær og fjern, når noget af den bedste scenekunst for børn og unge rammer Amagers kulturhuse, biblioteker og teatre den 12. – 22. oktober.

Bag festivalen står Kvarterhuset, Ørestad Bibliotek, Børnekulturhus Ama’r, Kulturhuset Islands Brygge, Bibliotekshuset, Kulturpilot Amager, GLiMT Amager og Teater ZeBU.

Billetter og tilmelding
De fleste forestillinger koster 40 kr. pr. næse. Find billetter til festivalens mange arrangementer på billetto.dk

Amager Børneteaterfestival er i år støttet af:  Amager Vest Lokaludvalg, Amager Øst Lokaludvalg, Københavns Scenekunstudvalg, Børnekulturens Netværk, Augustinus Fonden og Statens Kunstfond

Amager Børneteaterfestival

Børnekulturhus Ama´r

Øresundsvej 8B

2300 København S

Kontaktperson

Amager Børneteaterfestival

Del med