Groove med dine børn: Familiegaga med Siri Wolthoorn

Børnekulturhus Ama'r er glade for at invitere til en fantastisk danse-workshop med Siri Wolthoorn, professionel danser og en af få Gaga-instruktører i Danmark. Denne dag laver Siri en helt særlig workshop speciel for familier - kom og oplev Gaga!

Alle kan være med, det kræver absolut ingen forhåndskendskab, bare nysgerrighed og lyst til at bevæge sig med sit barn. Undervisningen foregår på en blanding af dansk og engelsk. For børn fra 5 år. / kr. 40 per næse
Dette er den officielle beskrivelse af Familie-gaga:


* Groove med dine børn til Gaga for familier! *

Vi inviterer børn til at opleve magien ved bevægelse gennem Gaga for familier. Gaga giver børn redskaber og færdigheder til personlig og selvstændig udvikling. Sproget nærer fantasi, kreativitet, fleksibilitet, eksplosiv kraft, koordination, smidighed, balance, delikatesse, improvisation, humor og opmærksomhed på en bred vifte af sansninger.

Klasserne undervises med opmærksomhed på hver enkelt deltager og hans/hendes evner og læringstempo. Gaga tilskynder til kanalisering af forskellige følelser til en fysisk oplevelse, i en atmosfære af frihed og med glæde ved aktivitet, og det styrker barnets følelse af kompetence.

*** Læs mere her: 
http://www.gagapeople.com/en/about-gaga/...

Børnekulturhus Ama'r

Børnekulturhus Ama´r

Øresundsvej 8B

2300
Del med