Københavns Kommunes logo

Mal din egen fantasifigur

Mal din egen fantasifigur workshop

Kom og mal seje små figurer hentet ud af forskellige fantasiuniverser. Vi bruger simple tricks og teknikker så alle kan være med og vi hurtigt får et flot resultat - figuren får du med hjem bagefter.

Vi øver os på at blande farver så hver figur bliver helt personlig. Måske din mor eller far har gode tricks fra da de selv var børn og malede figurer? Her er der både plads til at nørde detaljer eller fordybe sig med hvad ens karakterer har af superkræfter. Vi har figurer til alle, du er også velkommen til at medbringe din egen.

 

Når vi er færdige med at male figur kan vi teste dem på spilbrættet. Vi har blandt Zombiecide, speedfreekz, og Marvelfigur spil.

Dirk Natorp er dagens underviser og har malet figurer siden han var teenager. Dirk er inspireret af sin egen barndom i 90’erne. Gennem historiefortælling, kontraster og en nørdet legende tilgang inviterer Dirk til workshop for både børn og voksne. Dagen byder på kreative fordybelse og hyggeligt samvær.

 

Workshoppen henvender sig til børn over 9 år. Workshoppen kører fra kl. 10-14. hvert barn får udleveret et figur som de kan male. Billetter købes igennem Billetto link. Husk egen madpakke med. Vi forventer at voksne tager ansvar for deres børn, mens de er i Børnekulturhuset.

Kontakt

Børnekulturhus Ama´r

Øresundsvej 8B

2300 København S
Del med