PAPA KOTJI - Sommer På Stranden

Papa Kotji præsenterer: Django – en sand historie!

Kom med på en veloplagt udflugt med sigøjnerjazz trioen Papa Kotji, når de med fuld fart i mol, fortolker den fantastiske historie om den geniale og stilskabende mesterguitarist, Django Reinhardt. Django Reinhardt kunne spille så hurtigt, at hans fingre de brændte. Og du skal også være med, så husk at medbringe din luftguitar. Men pas nu på du ikke spiller så hurtigt, at dine fingre smelter!!

Papa Kotji er en stærkt sammentømret trio, der siden 2014 har turneret med deres koncertfortælling om Django i både Sverige og Danmark. I 2018 udgav Papa Kotji LP’en Macho Drom, som betyder ‘en herre god rejse’ – kom med på sådan én, når Papa Kotji spiller koncert!

Koncerten er en del af Copenhagen Jazz Festival.

Medvirkende:
Jesper Lund Jakobsen - basbalajka og fortælling
Andreas Ugorskij - guitar
Jacob Kolkur - guitar

Børnekulturhus Ama'r er fra d.29. juni - d.25. juli rykket til Amager Strand - I finder os på strandengen ved Øresundsstien, lige inden broen til Naturcenter Amager Strand og Helgoland.

Børnekulturhus Ama'r er fra d.29. juni - d.25. juli rykket til Amager Strand - I finder os dagligt på strandengen ved Øresundsstien, lige inden broen til Naturcenter Amager Strand og Helgoland.

Børnekulturhus Ama´r

Øresundsvej 8B

2300 København S
Del med