Tamra Rosanes i 24 Hemmeligheder

Kom til koncert i byens største juleudstilling.

Koncert med hele Danmarks country-dronning, Tamra Rosanes!

Som en del af vores store sanseudstilling '24 Hemmeligheder' inviterer vi til familiekoncert med skøn og fængende country.

Koncerten foregår i Børnekulturhus Ama'rs foyer - lige ved siden af vores lune Western-saloon, som er fyldt med stemning fra the wild, wild west. Med hestevrinsk og stikkende kaktus inspireres publikum til at sætte kreativiteten fri og lave sejt pynt og sheriff-stjerner. Værkstedet er en af de 24 hemmeligheder i vores store julevandring og bestyres af oversheriff og billedkunstner Maria Lau Krogh.

Familiekoncerten er for børn i alle aldre og deres voksne.
Varighed: ca. 1 time.

Adgang til koncerten fås ved at købe billet til '24 Hemmeligheder' den 16. december enten kl. 16 eller 17.
I kan opleve hele juleudstillingen før eller efter koncerten, det vælger i selv - udstillingen lukker kl 20.

Vi overholder de til enhver tid gældende regler og sørger for håndsprit, god plads og afstand mellem familierne

Børnekulturhus Ama'r

Øresundsvej 8 B