Tekstil repair-café med Maja Lund Hvidtfeldt

Til denne kreative workshop kan du lære at reparere dit gamle tøj, så det får et nyt udtryk og bliver spændende igen. Du kan sy eller filte lapper på huller, lave flotte broderier eller male et flot nyt mønster, der dækker pletter og slid.
Medbring tøj som trænger til at blive repareret eller genoplivet og brug eftermiddagen på at puste nyt liv i din garderobe. Vi stiller symaskiner, garn og maling til rådighed. OBS. Medbring 1 stk. tøj per barn/voksen.

Workshoppen er ledet kunstner og tekstildesigner Maja Lund Hvidtfeldt Mortensen, som har mange års erfaring med tekstildesign og -håndværk, og er fast underviser i Børnekulturhuset.

Lørdagsværksted i Børnekulturhuset er drop-in aktiviteter, hvor man betaler ved indgangen til aktiviteten.

Værkstedet er åbent fra kl. 10-14.30. sidste indgangstid til værkstedet er kl. 13:30.

Det koster 40 kr. pr. person – man betaler for både børn og voksne, som deltager i værkstedet. Børn skal være ifølge med en voksen.

Vi forventer at voksne tager ansvar for deres børn, mens de er i Børnekulturhuset. Når man er hos os, laver man aktiviteter sammen

Børnekulturhus Ama´r

Øresundsvej 8B