24 splinternye hemmeligheder

02 dec

Dato

02.12.2017, 09:30 til 20.12.2017, 14:00
Se billetlink
Se detaljer om åbningstider på billetsalget
Skal du med på en eventyrlig rejse gennem hemmeligheder, julerier og fantastiske oplevelser?

Teater ZeBU og Børnekulturhus Ama’r samler 24 kunstnere i 24 hemmelige låger i december måned. Her kan både børn og voksne komme på en vandring gennem eventyrlige, finurlige og overraskende oplevelser når de sammen går gennem 24 splinternye hemmeligheder. 
Chef for Amager Kulturpunkt Eva Rehling siger: ”Vi eksperimenterer med at skabe en unik oplevelsesform, hvor sammenhænge og mening skabes gennem publikums lyst til at udforske og lege med det de ser. I år glæder vi os over at have en række digitale projekter med i oplevelses, som dermed rækker ind i både børnenes digitale hverdag og fremtidens kunstformer. Gennem mødet med kunsten i dens mange former lærer vi at sætte spørgsmålstegn ved det kendte. Og det gør vi i en form der taler til både børn, forældre og bedsteforældre og gør en forskel der rører ved mennesker og deres verdensbilleder.”  

Det er tredje gang 24 hemmeligheder skabes af kunstnere i samarbejde med kulturinstitutionerne og masser af børn. Det er en udstilling men også teater, iscenesættelse, kunst, film, lyd og installation. Alle sanser skal i brug på denne vandring gennem 1500 m2 kunst. Det er samme form som de to foregående år men indholdet er helt nyt. Igen i år støttes projektet af Amager Øst og Vest lokaludvalg. 
”24 splinternye hemmeligheder” åbner 2. december og kan besøges til og med 20. december. Målgruppen er bred: daginstitutioner, skoler, familier også dem med unge voksne. Vi ved at alle kan begejstres og få vækket nysgerrigheden gennem vores 24 hemmeligheder. 

Billetter: www.zebu.nu 
Adresse: Øresundsvej 4
Dato: 2-20. december 2017