5.000 timer i streg med H.C. Andersen

05 nov

05.11.2017, 10:00 til 14:00
40 kr. + gebyr
Husk at medbringe egen frokost.
- en kreativ, lærerig og sjov familieworkshop – d. 5. november kl. 10-14 i Børnekulturhus Ama’r

Børnekulturhus Ama´r åbner dørene for en eventyrlig familieworkshop, hvor både børn og voksne vil kunne lære Kasper Købkes tegneteknikker, når man henover 4 timer bl.a. skal lære, at lave sin helt egen eventyrtegning.

Dagen vil stå i eventyrets tegn når Kasper Købke tager dig og familien med ind i H.C. Andersens fantastiske eventyr gennem Købkes prisbelønnede eventyrbog.

Købke vil tage dig og familien med helt ind i hans tegnestudie og helt ind bag ved hans 5.000 tegnetimer på kun 13 måneder, hvor han tegnede 67 eventyrtegninger, der henvender sig både børn, voksne og H.C. Andersen-eksperter – Købke har nemlig inkorporeret omkring 1.000 referencer til H.C. Andersens eget liv, virke og samtid, og derfor vil man uanset alder altid kunne opdage en ny detalje eller en ny biografiske reference til H.C. Andersen.