Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

Læs mere på kk.dk/corona

BKA hjemmefra: Amager for en - Amager for alle

27.05.2020, 08:30 til 09.08.2020, 08:30
Sjov og aktiv opdagelsestur til fods eller på cykel for hele familien

Velkommen til en sjov og sanselig byvandring på cykel med figuren Flint.

Tanken med denne byvandring er, at I som familie selv kan downloade guiden nederst på siden, og med den i hånden tage af sted sammen på en hyggelig og lærerig cykeltur rundt på Amager.

Ruten er tilrettelagt, så I vil opleve en række steder, der til sammen danner et spændende og nuanceret billede af øens historie og identitet.

Og det gode er, at I kan tage af sted lige præcis, når det passer jer!

Ruten er ca. 4,5 km lang med 5 stop undervejs.

Som deltagere følger I drengen Flint og hans jagt på sin fars 'hemmelige' yndlingssteder rundt om på Amager.

På hvert stop skal I løse nogle små opgaver, der relaterer sig til det enkelte sted, og til slut er der en lille quiz med spørgsmål til alle de steder, I har besøgt på jeres tur.

Rigtig god fornøjelse!

Turen er tilrettelagt i samarbejde med studerende fra Natur- og Kulturformidleruddannelsen på Københavns Professionshøjskole.

BKA hjemmefra er aktiviteter I kan benytte jer af, mens vi venter på at vi igen kan åbne vores dejlige hus. På vores facebook kan i også finde en række videoer hvor nogle af de kunstnere, der underviser børn og unge i Børnekulturhus Ama'r, kommer med tips, tricks og fede ideer.