Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

BKA hjemmefra: Byg et telt

27 maj

Dato

27.05.2020, 08:00 til 09.08.2020, 11:40
En lille arkitektur-udfordring til dig fra arkitekt Julie Dufour og os i Børnekulturhus Amar.

BYG DIT EGET TELT Når arkitekter arbejder, bygger de ofte modeller for at teste og vise deres idé - du kan også bygge en arkitekturmodel – af et telt. Print klippearket Arkitektur der dur - lav et telt som du finder nederst på siden, følg instruktionerne og klip,lim og tegn dit telt. Find bagefter et godt sted til dit telt enten derhjemme eller på skolen. Hvorfor det er et godt sted til et telt? Tænk på hvad du vil lave i dit telt. Du kan også bygge dine egne modeller af telte og huler i papir eller andre materialer. Og hvis du bliver helt vild med at bygge kan du jo skabe et helt univers hvor dit telt skal stå eller lave en helt teltby. Kun din fantasi sætter grænser

Rigtig god fornøjelse

BKA hjemmefra er aktiviteter I kan benytte jer af, mens vi venter på at vi igen kan åbne vores dejlige hus. På vores facebookside kan i også finde en række videoer hvor nogle af de kunstnere, der underviser børn og unge i Børnekulturhus Ama'r, kommer med tips, tricks og fede ideer.