Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

Læs mere på kk.dk/corona

BKA hjemmefra: Den Elektroniske Musikskole

27.05.2020, 12:00 til 09.08.2020, 12:00
Stig ombord og lær hvordan du kan lave fede beats, sjove lyde og DJ'e

Den Elektroniske Musikskole er Børnekulturhusets youtubekanal dedikeret til elektronisk musik - vi har samlet en masse dygtige undervisere og kunstnere, der hver især viser og fortæller hvordan de tænker når de bruger forskellige apps til at skabe musik og lyd. Nogle af de apps vi bruger koster penge og nogle er gratis - de er alle udvalgt af kunstnerne fordi de fungerer og ikke mindst lyder godt. Vi arbejder på at lave videoer med flere gratis apps og apps til Android - det kommer senere.

Da alle kanalens videoer er markeret 'lavet til børn' indhenter Youtube ikke data på de enkelte brugere og vi slipper for reklamer rettet mod den enkelte bruger. Det betyder desværre også at man ikke kan kommentere på indholdet - men vi har vurderet at børnenes ret til reklamefri skærmtid og egen data vejer tungest.

Kanalen udgår fra Børnekulturhus Ama'r, men vi låner vores dygtige undervisere fra foreninger og organisationer som alle arbejder med børn, lyd, makerkultur og elektronisk musik på forskellig vis. I Børnekulturhus Ama'r kommer vi også til at lave koncerter og workshops hvor du kan lytte eller lære mere.

Kæmpestor tak til Statens Kunstfond for støtte til projektet.

Se også om Beats By Girlz Denmark, Krydsfeltet eller Strøm har workshops i nærheden af dig.

BKA hjemmefra er aktiviteter I kan benytte jer af, mens vi venter på at vi igen kan åbne vores dejlige hus. På vores facebook kan i også finde en række videoer hvor nogle af de kunstnere, der underviser børn og unge i Børnekulturhus Ama'r, kommer med tips, tricks og fede ideer.