Familielørdag: Papportræt

15 sep

15.09.2018, 10:00 til 15:00
Synes du dine tegninger bliver for flade? Vi laver portrætter af mennesker og dyr i bølgepap

Så er det tid til familielørdag med rytmik og værksted - vi glæder os til at se jer!

I værkstedet har scenograf og illustrator Mari Watn fundet bølgepappet frem, så i kan lave de skøreste, skønneste portrætter. Mari er fuld af ideer til både dyr og menneskeportrætter. Værkstedet er åbent fra kl 11 - 14.30.

Der er rytmik, sang og leg i dansesalen kl 10.15 for de 0 - 2 årige og kl 11.15 for de 2 - 4 årige. Dagens underviser er Daggros.

Familielørdag er kendetegnet af aktiviteter, hvor man ikke er tilmeldt et fast hold. I værkstedet kommer man bare forbi, til Musikalsk Legestue varer timen 45 minutter og vi forventer at man er der til start, da det ellers forstyrrer undervisningen.

Vores aktiviteter er altid med en uddannet kunstner, arkitekt, designer eller musiker. Det koster 40 kr for både børn og voksne at deltage.

Huset er hver lørdag åbent fra 10 - 15, hvor man kan hygge sig, klatre, læse, spise sin medbragte mad eller udforske Børnekulturhusets mange små rum og hjørner ganske gratis.