Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

Læs mere på kk.dk/corona

KomponistCamp

29 jun

29.06.2020, 09:30 til 03.07.2020, 16:00
700 kr (+ gebyr)
I uge 27 laver vi en uge fuld af musik og lydeksperimenter

I den første uge af skolernes sommerferie kan du komme på musikcamp i Børnekulturhus Ama’r. Sammen med fire dygtige professionelle komponister og musikere skal vi i en hel uge fordybe os i musik, klange og lyd.

De fire komponister er: Thomas Sandberg, Mette Nielsen, Lars Kynde og Lil Lacy. De arbejder med musik og lyd på forskellige måder og det skal i også prøve.

Vi inddeler jer i grupper efter alder, som i følges med i hele ugen og hver dag mødes i med en ny komponist. Der er selvfølgelig også masser af musikalske aktiviteter og oplevelser som vi er fælles om alle sammen.

I løbet af ugen kommer i til at arbejde med elektronisk musik på iPads, bygge instrumenter, lave tegnede kompositioner og lære en hel masse om at sætte musik sammen.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage i campen, kun lysten til at fordybe sig i musikkens udtryk sammen med andre børn/unge og dygtige undervisere. MEN hvis i spiller et instrument må i super gerne tage det med, det kan være vi sætter det i spil nogle af dagene.

Campen er for børn i alderen 10-16 år. Til workshops inddeles børnene i grupper efter alder.

Campen er et samarbejde mellem Dansk Komponistforening og Børnekulturhus Ama’r

Campen koster 700 kr. (+ gebyr) og man tilmelder sig for hele ugen. Billetsalget starter lørdag den 21. marts kl 12.00