KomponistCamp i uge 27

01 jul

01.07.2019, 10:00
600 kr (+gebyr)
Campen foregår i Børnekulturhus Ama'r mandag til torsdag kl. 10-14 og fredag kl. 10-16. Fredag afsluttes ugen med et forældrearrangement kl. 15-16
I uge 27 laver vi en uge fuld af musik og lydeksperimenter

I den første uge af skolernes sommerferie (uge 27) kan du komme på musikcamp i Børnekulturhus Ama’r. Sammen med fire knald-dygtige professionelle komponister og musikere skal vi i en hel uge fordybe os i musik, klange og lyd.

De fire komponister er: Thomas Sandberg, Tikki Hasselriis Jensen, Mette Nielsen og Kristian Hverring

Ugen byder på:
- Introduktion til forskellige måder at gribe komposition og improvisation an på
- Workshops i mindre grupper
- Mulighed for at arbejde med stemme, krop, instrumenter (både kendte instrumenter og dem vi selv bygger), lyd, klange og elektronik.
- Små inspirationskoncerter med instruktørerne, der alle er professionelle komponister og som laver musik på meget forskellige måder
- Masser af hyggeligt samvær med andre musikglade børn

Det kræver ingen forudsætninger at deltage i campen, kun lysten til at fordybe sig i musikkens udtryk sammen med andre børn/unge og dygtige undervisere.

Campen henvender sig til børn i alderen 10-16 år. Til workshops og introduktioner inddeles børnene i grupper efter alder.

Campen er et samarbejde mellem Dansk Komponistforening og Børnekulturhus Ama’r

Campen koster 600 kr. (+ gebyr) og man tilmelder sig for hele ugen.