Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

Læs mere på kk.dk/corona

KreaCamp i uge 32

03 aug

man. 03. aug. kl. 09.30 til fre. 07. aug. kl. 16.00
700 kr (+ gebyr)
Kom og brug den sidste uge af skolernes sommerferie på at være kreativ i det skønne skæve børnekulturhus på Amager.

På KreaCamp 2020 arbejder vi i to hold: Billedkunst og musik.
Holdene arbejder med kunstens kreative potentialer vejledt af professionelle billedkunstnere og musikere. Der er plads til max 20 børn på hvert hold.

Der bliver også tid til en masse fælles oplevelser, til sjov og hygge og meget mere.

Billedkunstcamp: Er du pjattet med kunst og er du til vild kreativitet, installation, eksperimentering og skulpturel formgivning? Så er her en unik mulighed for at udfolde sig i krydsfeltet mellem maleri, skulptur og grafik. Holdet vil være bygget på selvbestemmelse, humor og seje bygge- og maleideer. Underviser er Maria Lau Krogh der er uddannet billedkunstner og har årelang erfaring i kunstundervisning for alle aldersgrupper.

Musikcamp: Oprindeligt var musikcampen tænkt med både en kordel og en sammenspilsdel. På grund af coronavirus må vi desværre nedlægge kordelen. Til gengæld får du mulighed for at lave dine helt egne beats på Ipad, og hvis du får lyst til f.eks at synge på dit track, kan vi “gå i studiet” og arbejde med sangen. Vi kommer stadig til at arbejde med sammenspil, men det vil foregå i stationer, så vi kan holde god hygiejne, og så alle alligevel kan prøve forskellige instrumenter, hvis de har lyst.

Ugen bliver en spændende blanding af live musik og elektronisk programmeret musik, så I kan nå hele vejen rundt. Måske kommer du hjem med dit helt eget færdige track, du enten har indspillet sang eller guitar-solo på. Vi har plads til både øvede og nybegyndere - det vigtigste er, at vi har det sjovt og laver noget fed musik.

Vi glæder os til at se jer!

Underviserne på musik er Jeanette Frederiksen og Rasmus Lang Hedegaard der begge er musikere og sangskrivere.

Praktisk:

Campen henvender sig til børn i alderen 8-13 år.

Det koster 700 kr. og man tilmelder sig for hele ugen.

Campen foregår i Børnekulturhus Amar med undervisning mandag til fredag i tidsrummet mellem kl.9.15 - 15.00.