Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

Læs mere på kk.dk/corona

Nye hold i babyrytmik

08 sep

tir. 08. sep. kl. 09.00 til tir. 06. okt. kl. 09.45
Hygge, sang og nærvær med din baby og andre forældre

Måske kender du musikpædagog Thilde Aarslev fra vores åbne lørdagsrytmikker? Vi er så heldige at hun har fået tid til at lave deciderede hold i babyrytmik hos os hver tirsdag.
Til babyrytmik leger og synger vi med børnene på deres præmisser. Vi triller, vugger, gynger, danser, lytter og udforsker.
Med lyd, bevægelse, berøring, farverige tørklæder mm. stimuleres sanserne. Fokus er på at skabe en musikalsk hyggestund mellem dig og dit barn, hvor der også er plads til at hilse lidt på de andre børn og deres voksne.
Sangene, vi synger, er en blanding af den gamle sangskat og nyere børnesange, som I også kan bruge derhjemme.

Et forløb er 5 gange og vi starter nye hold op i uge 37 & 43.

Man melder sig til et af følgende hold på Børnekulturhusets tilmeldingsportal holdene findes under fanebladet musik.

Tirsdag kl 9.00 - 9.45 for forældre med babyer i alderen 0 - 6 mdr
Tirsdag kl 10.00 - 10.45 for forældre med babyer i alderen 7 - 12 mdr