Opfinderværksted

28 sep

28.09.2019, 11:00 til 14:30
40 kr.
Betaling sker ved indgangen til værkstedet.
Har du en idé til en opfindelse?

Vi fylder lørdagsværkstedet op med materialer af alle slags, og du skal komme forbi og bygge din idé.
Arkitekt og illustrator Roar Lerche er klar til at hjælpe med både byg og teknik.

Lørdage i Børnekulturhuset er drop-in aktiviteter hvor man betaler ved indgang til aktiviteten. Værkstedet er åbent fra kl. 11-14.30 og 'værkstedsføreren' er altid en uddannet kunstner, arkitekt, scenograf eller designer.

Det koster 40 kr. at deltage pr. person. Børn under 11 år skal være sammen med en voksen. Vi forventer at voksne tager ansvar for deres børn mens de er i Børnekulturhuset. Når man er hos os, laver man aktiviteter sammen. Børn over 11 år må gerne deltage alene, men skal være i stand til selv at tage ansvar for deltagelsen.