Corona-info

Byen er åben, men vi skal passe på hinanden. Se de nyeste regler her!

Læs mere på kk.dk/kultur-og-fritid-coronainfo

Rytmik for de mindste (1 - 2 år)

29 aug

lør. 29. aug. kl. 10.15 til kl. 11.00
Nyd en hyggestund med din mindste.

I lørdagsrytmikken er glæden ved musikken og det musikalske fællesskab i fokus. Her håber vi, at børnene får lyst til og mod på meget mere musik i deres liv. De må meget gerne komme igen lørdag efter lørdag.

Underviser Tilde Aarslev er uddannet musikpædagog i 2014 med speciale i førskolebørn og udviklingshæmmede.
Hun har undervist allerede før hun var færdiguddannet og har derfor allerede 7 års erfaring.

VIGTIG INFO:

Af hensyn til Covid-19 er der begrænset adgang. Det er derfor nødvendigt med tilmelding på forhånd for at deltage. Der er maks plads til 9 børn eller voksne sammen med underviser på holdet. En billet gælder for 1 voksen sammen med 1 barn (det er ikke muligt at begge forældre deltager sammen med barnet). Billetten kan ikke refunderes.

Det er ikke muligt at opholde sig sig huset udover den den aktivitet, man er tilmledt. Husk krav om brug af mundbind når man er gående og stående.

HVIS jeres børn er syge eller viser tegn på sygdom, så følg sundhedsmyndighedernes regler.