Sommer På Stranden

02 jul

02.07.2018, 10:00 til 29.07.2018, 16:00
Mød Børnekulturhus Amar og FerieCamp Amager Øst ved Strandstation 3 i uge 27, 28, 29 og 30.

Gå en fabelagtig sommer i møde med Sommer På Stranden. 4 uger fyldt med kreative aktiviteter, sport, dans, gøgl, teater og koncerter.

Når sommeren sætter ind rykker vi ud af Børnekulturhuset og tager til stranden med 2 store containere fuld af gode oplevelser. I år har vi inviteret feriecamp med og sammen arrangerer vi et topfyldt sommerprogram så børnene slet ikke når at savne skolen.

Børnekulturhuset er på stranden hver eneste dag kl 10 - 16 i alle 4 uger.
Feriecamp Amager Øst har aktiviteter mandag til fredag kl 11 - 15. I uge 30 er der BeachCamp mandag til fredag 12 - 16.

Derudover er der masser af forestillinger, fis og ballede gennem sommeren. Få overblikket her og læse mere på de enekelte events på vores hjemmeside eller facebook.

Den 2. - 6. juli kl 11-16. Oplev Københavns mobile museum Fortiden Fremkaldt , mød eksperter fra Museet, rør ved gamle fund og se ting vakt til live gennem animationer.
Den 7. - 8. juli kl 10-16. En hel weekend med gøglerier. Lær tricks af Børnekulturhus Amar's teater-underviser Signe Thomsen. Hun medbringer masser af gøgler-gear og laver små workshops ind imellem. Begge dage er der introer til familie-akrobatik, klovneri, jonglering og stylter.
Den 8. - 10 juli hver dag kl 12.00. Vi holder 3-dages jazzfestival med koncerter for børn og deres forældre, swing, musikalske historier og musik skabt af lokale amager-børn.
Den 20. juli kl 10.30. Det Fortællende Teater spiller forestillingen 'I Guder'.

Hver uge skifter programmet for feriecamp - kunstnerne i Børnekulturhuset skifter aktiviteter løbende efter vind, vejr, publikum og alle de andre aktiviteter.

Er der behov for nogen at følges med er der fælles afgang til FerieCamp fra Prismen i ugerne 27, 28 og 29. Det kræver en forældretilladelse der kan findes nederst på siden. Man er selvfølgelig også velkommen til at møde op selv ved stranden - med eller uden forælder.

Få et overblik over aktiviteterne nedenfor eller se nærmere på FerieCamps hjemmeside.

Uge 27 mandag til fredag:

Kl. 10-16 Krea-aktiviteter i Børnekulturhus Amar's container
Kl. 11-13 Rollespilskamp med Rollespilsfabrikken eller Beach Volley med Amager beachvolley klub
Kl. 13-15 Prøv Judotræning med Amager Judo Skole eller Breakdance med Michael & Emilio fra Nordic breakdance

Uge 28 mandag til fredag:

Kl. 10-16 Krea-aktiviteter i Børnekulturhus Amar's container
Kl. 11-13 Capoeria med Capoeira Senzala. Leg i det fri med Familieidræt. Bevægelse, leg og glæde med Wolfpack Group.
Kl. 13-15 Breakdance med Michael & Emilio fra Nordic breakdance. Rollespilskamp med Rollespilsfabrikken.

Uge 29 mandag til fredag:

Kl. 10-16 Krea-aktiviteter i Børnekulturhus Amar's container
Kl. 11-13 Spil Håndbold med trænerne fra Amager SK. Lav Sandskulpturer med Kunstihænder
Kl. 13-15 Judo Amager Judo Sandskulpturer Kunstihænder Baseball Copenhagen Baseball Club

Uge 30 mandag til fredag:

Kl. 10-16 Krea-aktiviteter i Børnekulturhus Amar's container
Kl. 12-16 Beachfodbold med Copenhagen Beach Soccer Club, Beachvolley med Copenhagen Beach Volley, Naturvejledning med DGI - Se livet i Øresund, Beachhåndbold med Amager SK og Judo med Amager Judo Skole.