Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

Læs mere på kk.dk/corona

Sommer på stranden med Dansk Hulebyg

29 jun

man. 29. jun. kl. 09.00 til fre. 03. jul. kl. 13.00
Kom og vær med når vi bygger en kæmpe reje og en kæmpe havmåge på Amager Strand

Vi designer, saver, sliber og skruer i hele uge 27 (29. juni - 4. Juli) sammen med Dansk Hulebyg. Hulerne bliver store. Måske 10 meter lange og tre meter høje. Vi har brug for børn og voksnes hjælp, så kom og vær med!

Bygningsværkerne bliver på stranden hele sommeren, hvor Børnekulturhus Ama´r laver kulturaktiviteter i ugerne 28, 29, 30 og 31. Derefter flytter vi hulerne med på årets Kulturhavn Festival.

Vi har værktøj, byggeplaner og masser af træ og sikrer at alt foregår corona-ansvarligt. Der er plads til ca. 20 børn ad gangen. Børn skal være over 8 år for at bygge med. I må gerne samle en gruppe børn og komme som familie, grupper af venner, fritidshjem eller klub. Bare der er en voksen med til at holde styr på tropperne. I skal huske arbejdstøj, drikkedunke og madpakke. (Vi sørger for kaffe til de voksne).

Byggeriet foregår på Amager Strand for enden af Øresundsvej, lige inden man krydser broen ud til strand-øen. Vi bygger mandag til fredag fra kl. 9.00-kl. 13.00.

Tilmelding er nødvendig på grund af Covid-19.

Vi ses på stranden!

Projektet er støttet af Københavns Kommune, Amager Øst Lokaludvalg, Amager Vest Lokaludvalg, Johannes Fog og Nordea.