Svedig Sommer på Stranden 17 - Clorofille - Landskabsbilleder

25 jul

25.07.2017, 11:00 til 13:00
Figurer og landskabsbilleder på Amager Strand i sommerferien.

Gruppen Clorofille laver åbne værksteder, hvor alt er lavet af naturmaterialer. Farver og maling laves af grøntsager og det, vi finder i naturen.
Vær med til at samle sand, sten, skaller og andet vi finder på stranden. Med lim, sand og hjemmelavede farver laver vi stemningsfulde smukke strandbilleder. Mulighederne er mange, men en smuk rødkåls blå himmel som baggrund er næsten et must.

Kreativt strandværksted kl. 11-15
Hver dag lukker børnekulturhusets egne kunstnere op for et stort strandværksted fyldt med hurlumhej. Der er et nyt tema hver dag, så det er bare med at komme forbi og male, bygge og finde på. Alt kan ske, og kun din fantasi sætter grænser!

Svedig Sommer på Stranden 2017 arrangeres af Børnekulturhus Ama'r og Kvarterhuset i samarbejde med DGI Storkøbenhavn. Støttet af FerieCamp, Amager Øst Lokaludvalg og Amager Vest Lokaludvalg.