Svedig Sommer på Stranden 17 - Clorofille - Modellervoks

24 jul

24.07.2017, 11:00 til 13:00
Plantefarver og modellervoks på Amager Strand i sommerferien.

Gruppen Clorofille laver åbne værksteder, hvor alt er lavet af naturmaterialer.
Lær at lave farver af grøntsager. Vi laver smukke farver med blandt andet den dybe røde farve fra rødbederne, den kønne grønne fra spinaten og den lilla/blå fra rødkålen. Det er selvfølgelig muligt at smage på alle ingredienserne for de modige. Bagefter laver vi naturlig modellervoks med naturlige farver. Børnene kan selvfølgelig tage modellervoksen med hjem og lege videre.

Kreativt strandværksted kl. 11-15
Hver dag lukker børnekulturhusets egne kunstnere op for et stort strandværksted fyldt med hurlumhej. Der er et nyt tema hver dag, så det er bare med at komme forbi og male, bygge og finde på. Alt kan ske, og kun din fantasi sætter grænser!

Svedig Sommer på Stranden 2017 arrangeres af Børnekulturhus Ama'r og Kvarterhuset i samarbejde med DGI Storkøbenhavn. Støttet af FerieCamp, Amager Øst Lokaludvalg og Amager Vest Lokaludvalg.