Svedig Sommer på Stranden 17 - Clorofille - Sæbe

27 jul

27.07.2017, 11:00 til 13:00
Hjemmelavet sæbe og tandpasta på Amager Strand i sommerferien.

Gruppen Clorofille laver åbne værksteder, hvor alt er lavet af naturmaterialer.
Naturen rummer en masse lækkerier til en skøn spa oplevelse. Vi laver sæbe og andre spa produkter helt fra bunden. Børnene vil blive sat ind i plantematerialer og metoder, der også kan laves derhjemme. Det er både sjovt og duftende, også får man selvfølgelig resultatet med hjem til afprøvning.

Kreativt strandværksted kl. 11-15
Hver dag lukker børnekulturhusets egne kunstnere op for et stort strandværksted fyldt med hurlumhej. Der er et nyt tema hver dag, så det er bare med at komme forbi og male, bygge og finde på. Alt kan ske, og kun din fantasi sætter grænser!

Svedig Sommer på Stranden 2017 arrangeres af Børnekulturhus Ama'r og Kvarterhuset i samarbejde med DGI Storkøbenhavn. Støttet af FerieCamp, Amager Øst Lokaludvalg og Amager Vest Lokaludvalg.