Svedig Sommer på Stranden 17 - ”Go play dot”

19 jul

19.07.2017, 12:00 til 15:00
Dato: 19. 20. og 21. juli kl. 12
”Go play dot” er et virtuelt og virkeligt spil hvor to hold dyster mod hinanden. En slags digital fangeleg på Amager Strand i sommerferien.

Vi mødes vi ved Strandstation 3 og går samlet til ”Go play dot” banen ved Strandstation 2
Du skal medbringe en mobiltlf, så du kan logge på spillet. Instruktør fra ”Go play dot” sætter legen i gang og viser, hvordan man selv kan spille efterfølgende. Vi kan være mellem 6-80 spillere med.
Alder fra 6 år. Husk du skal bruge en telefon for at spille med (gerne med appen indstalleret). Efter instruktion kan der spilles så meget man vil og der er baner mange steder på Amager! http://goplaydot.com/da

BeachCamp

Mandag 17. - fredag 21. juli kl. 12-16
DGI Storkøbenhavn rykker til Station 3 og afholder BeachCamp. Der vil være fodbold, snorkelvejledning, håndbold og dans for alle interesserede, så du er garanteret en svedig sommer, hvis du dukker op. BeachCamp er en del af FerieCamp.

Kreativt strandværksted kl. 11-15

Hver dag lukker børnekulturhusets egne kunstnere op for et stort strandværksted fyldt med hurlumhej. Der er et nyt tema hver dag, så det er bare med at komme forbi og male, bygge og finde på. Alt kan ske, og kun din fantasi sætter grænser!

Svedig Sommer på Stranden 2017 arrangeres af Børnekulturhus Ama'r og Kvarterhuset i samarbejde med DGI Storkøbenhavn. Støttet af FerieCamp, Amager Øst Lokaludvalg og Amager Vest Lokaludvalg.