Det sker

Fastelavn er mit navn...

Familielørdag - fastelavnsworkshop

Fastelavn er lige rundt om hjørnet - Børnekulturhus Ama'r hjælper dig til at blive klar med 3 familie-lørdage hvor børn og voksne i fællesskab kan kreere de fedeste kostumer. På lørdag den 10/2 er det sidste chance for at lave sit eget kostume hos os.

Design helt fra bunden, medbring noget du gerne vil arbejde videre på eller re-design en af Børnekulturhusets aflagte kostumer. Designer og underviser på Børnekulturhusets Designhold Pernille Dons uddeler tips og tricks med rund hånd. Du kan komme en, to eller tre lørdage, denne gang er den anden.

Værkstedet er åbent kl. 11-14.30 og koster 40 kr pr person - store som små, det er inkl materialer til kostumer.

 

Amager Børnemusikfestival

Amager summer af musik for byens børn i uge 7.

Skolernes vinterferie byder igen i år på en lang række koncerter for børn i alle aldre – og deres voksne. 9 amagerkanske kulturhuse og biblioteker er for sjette gang gået sammen om at stable et overdådigt festivalprogram på benene.

Der er gode oplevelser for krop, ører og hjerne med musik og workshops fra fjerne egne, gamle dage og fremtiden. Programmet er mangfoldigt og stritter i mange retninger, men den fælles mission er ønsket om at bringe den levende musik ind i børns liv.

Læs mere om børnemusikfestivallen og vinterferien i Børnekulturhus Ama'r lige her

FASTE OG TILBAGEVENDENDE AKTIVITETER:

ÅBNE LØRDAGE  •  ÅBNE TIRSDAGSLEGESTUER •