Praktisk info

Næste sæson starter op i uge 34.

Vi har til efteråret fået nye undervisere og tilbyder nu endnu flere hold. I sammenspilslokalet starter vi 'Komponisterne' for børn, der er vilde med at eksperimentere og skabe musik selv og 'Folk-sammenspil' hvor fokus er på den gode melodi. Holdet 'Nål & Tråd' syr seje moderne ting med gamle teknikker, 'Tegning & Billedfortælling' giver den gas med fantasien og sådan kunne vi blive ved. Tag et kig på Halbooking-portalen, der er alle hold beskrevet og det er også her man melder sig til. 

Gå til noget i fritiden!

Dans, billedkunst, teater, yoga, musik eller design. Fællesnævneren for fritidsaktiviteterne her hos Børnekulturhus Ama’r er at det skal være lærerigt, sjovt og udfordrende. På vores fritidshold udvikler børnene sig sammen med professionelle voksne og andre børn, der deler deres begejstring og talent inden for forskellige kunstarter og kulturgenrer. Se alle aktuelle hold her.

Hvis en gruppe børn har en særlig interesse for et specielt emne inderfor kulturområdet vil vi rigtig gerne hjælpe med at finde en kvalificeret underviser og om muligt huse holdet - det kunne for eksempel være manga-tegning, elektronisk musik, bollywood-dans eller noget helt fjerde.