Praktisk info

Holdene i denne sæson startede i uge 3 og uge 4. Men der er stadig pladser på enkelte hold - dem kan du se i vores bookingsystem

Næste sæson starter op i uge 34. Tilmeldingen åbner 1. juni og der er tit rift om pladserne hos vores dygtige undervisere. Vi sender en reminder ud gennem vores nyhedsbrev en uges tid før, så tilmeld jer hvis i er interesserede i en plads på et hold i efteråret 2018.

Gå til noget i fritiden!

Dans, billedkunst, teater, yoga, musik eller design. Fællesnævneren for fritidsaktiviteterne her hos Børnekulturhus Ama’r er at det skal være lærerigt, sjovt og udfordrende. På vores fritidshold udvikler børnene sig sammen med professionelle voksne og andre børn, der deler deres begejstring og talent inden for forskellige kunstarter og kulturgenrer. Se alle aktuelle hold her.

Hvis en gruppe børn har en særlig interesse for et specielt emne inderfor kulturområdet vil vi rigtig gerne hjælpe med at finde en kvalificeret underviser og om muligt huse holdet - det kunne for eksempel være manga-tegning, elektronisk musik, bollywood-dans eller noget helt fjerde.