Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

Læs mere på kk.dk/corona

HOLD I BØRNEKULTURHUS AMA'R

GÅ TIL NOGET I FRITIDEN!

Sjov, læring og gode oplevelser! I Børnekulturhus Ama'r er der masser af fritidsaktiviteter for børn i alle aldre i København. Hvad enten I elsker dans, billedkunst, teater, yoga, musik eller design - så er det på Amager, det sker.

Har dit barn eller barnebarn lyst til at gå til noget i fritiden, have det sjovt sammen med jævnaldrende og lære noget nyt? Vi tilbyder et væld af forskellige børnekurser og fritidsaktiviteter tilrettelagt for børn og unge i alle aldre. Prøv breakdance, ballet, tegning, drama, billedkunst, design, sammenspil og meget mere.

Fællesnævneren for undervisnigen i Børnekulturhus Ama’r er, at det skal være lærerigt, sjovt og udfordrende. På vores fritidshold udvikler børnene sig sammen med professionelle voksne og andre børn, der deler begejstring og talent inden for forskellige kunstarter og kulturgenrer.

Vi tilbyder også familieaktiviteter i rytmik, yoga, musik og meget mere, hvor forældre eller bedsteforældre og børn går på hold sammen.

SÆSON 2020/2021

Efterårsholdene 2020 kører fra uge 35 til og med uge 47 (ingen hold i uge 42)

Forårsholdene 2021 kører fra uge 2 til og med uge 16 (ingen hold i uge 7 og i uge 13)

OBS! PÅ GRUND AF DEN AKTUELLE CORONA-SITUATION OG FORDI VI SKIFTER TIL ET NYT TILMELDINGSSYSTEM, ÅBNER TILMELDING TIL NÆSTE SÆSON SENERE END NORMALT.

VI ÅBNER FOR TILMELDING TIL NÆSTE SÆSON 1. JULI kl. 12.00.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER I BØRNEKULTURHUS AMA´R IGEN!

Før-skole-hold

Holdaktiviteter for byens mindste borgere og børn der endnu ikke er startet i skole

Krop og bevægelse

Her er holdene, der udfordrer bevægeligheden og det kropslige univers

Musik

Musik og sang for børn i alle aldre. Find netop dét magiske musiske univers, der passer bedst til jer

Billedværksted og design

Kreativ udfoldelse for børn, der kan lide at tegne, designe og skabe kunst

Holdaktiviteter for alle danseglade børn.
""

Mangler det helt perfekte hold?

Vi har mulighed for at oprette nye hold, hvis der er nok interesserede børn med en ganske særlig interesse!