HOLD I BØRNEKULTURHUS AMA'R

GÅ TIL NOGET I FRITIDEN!

Tilmelding til forårets hold åbner 1. december 

Bemærk at vi som noget nyt opererer med to typer hold: dem hvor hele holdet starter op påny efter juleferien og alle pladser er ledige den 1. december og dem hvor eleverne er tilmeldt et helt skoleår og der vil være ingen eller få pladser på de pågældende hold. Du finder info om de enkelte holds status i sektionen 'Praktisk information' nederst på holdets side.

Sjov, læring og gode oplevelser! I Børnekulturhus Ama'r er der masser af fritidsaktiviteter for børn i alle aldre i København. Hvad enten I elsker dans, billedkunst, teater, yoga, musik eller design - så er det på Amager, det sker. 

Har dit barn eller barnebarn lyst til at gå til noget i fritiden, have det sjovt sammen med jævnaldrende og lære noget nyt? Vi tilbyder et væld af forskellige børnekurser og fritidsaktiviteter tilrettelagt for børn og unge i alle aldre. Prøv breakdance, ballet, tegning, drama, billedkunst, design, sammenspil og meget mere. Fællesnævneren for undervisnigen i Børnekulturhus Ama’r er, at det skal være lærerigt, sjovt og udfordrende. På vores fritidshold udvikler børnene sig sammen med professionelle voksne og andre børn, der deler begejstring og talent inden for forskellige kunstarter og kulturgenrer. 

Vi tilbyder også familieaktiviteter i rytmik, familieyoga, musik og meget mere, hvor forældre eller bedsteforældre og børn går på hold sammen. 

For hold, der løber over hele sæson 2019/2020, gælder det, at der betales i to rater. Første rate betales ved tilmelding, og 2. rate betales 15. november. Barnet er tilmeldt holdet i hele sæson 2019/2020*

For hold, der kun løber over sæson 2019, gælder det, at barnet skal meldes til igen, hvis det ønsker at fortsætte i foråret 2020. Barnet er ikke garanteret plads på næste sæsons forløb.

* Sæson 2019/2020 kører fra uge 35 – 47 (2019) og fra uge 2 – 14 (2020).

Der er ikke holdundervisning i skolernes efterårsferie (uge 42) samt i skolernes vinterferie (uge 7).

Før-skole-hold

Holdaktiviteter for byens mindste borgere og børn der endnu ikke er startet i skole

Krop og bevægelse

Her er holdene, der udfordrer bevægeligheden og det kropslige univers

Musik

Musik og sang for børn i alle aldre. Find netop dét magiske musiske univers, der passer bedst til jer

Billedværksted og design

Kreativ udfoldelse for børn, der kan lide at tegne, designe og skabe kunst

Dans

Holdaktiviteter for alle danseglade børn.

Mangler det helt perfekte hold?

Vi har mulighed for at oprette nye hold, hvis der er nok interesserede børn med en ganske særlig interesse!