Fejlmeddelelse

Ugyldigt valg opdaget. Kontakt venligst sitets administrator.

Forløb for institutioner i Københavns Kommune 2016/2017

Værkstederne for de yngste fokuserer på mødet mellem børnene og en professionel kunstner inden for forskellige kulturgenrer. Værkstederne indeholder øvelser, som styrker børnenes evne til at udtrykke sig overfor hinanden. Der er fokus på sprogstimulering, motorik, bevægelse og udtryk. Alle værksteder forløber over én eller to gange, hvor institutionen kommer på besøg i Børnekultur Ama’r. Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Forslag eller ønsker

Har I som pædagoger forslag eller ønsker til kreative forløb, er I altid velkomne til at kontakte os på boernekulturhus-amar@amager-kulturpunkt.dk. Så vil vi meget gerne hjælpe med at udvikle forløb på baggrund af jeres behov.

Praktiske oplysninger

Der er mulighed for institutioner at spise medbragt mad i vores caféområde. I er velkomne til at bruge husets øvrige faciliteter før og efter værkstedsforløb. 

Afbud

Hvis institutionen bliver forhindret i at møde op til et reserveret forløb, beder vi jer om at melde afbud senest dagen før kl. 12, så andre kan få glæde af tilbuddet. Ved udeblivelse uden afbud opkræver Børnekulturhuset et gebyr på 300 kr.

Værkstederne er gratis for Københavns Kommunes institutioner

Værkstederne tildeles efter ”først til mølle” princippet, dog ønsker vi, at så mange børn som muligt får glæde af værkstederne. Derfor kan hver stue/gruppe af børn som udgangspunkt kun tilmelde sig ét værksted og hver institution max. seks. Derefter er det muligt at blive skrevet på venteliste til yderligere forløb.

Tilmelding på tlf. 27 15 68 23 eller på mail til diana@amager-kulturpunkt.dk